mandag den 18. april 2011

Bare lige det sidste om Bjarnes fødselsdag

Vi fejrede jo Bjarnes fødselsdag i lørdags. Det var en rigtig dejlig fest.. som jeg siger, vi kan kun sørge for rammerne, det er gæsterne, der laver festen. Så tak til gæsterne, for at Bjarne fik en dejlig dag.
Nedenfor er et par billeder af de af borddekorationerne, som involverer papir.
Menukortene kunne stå på bordene og havde to sider. Fotorammen er ikke skåret på Silhouetten GG Siderne har fået en omgang med Zutteren og så er resten skåret ud, så det passer til den udskrevne menu.
Bordkortene var fyrfadslys, hvor jeg havde klistret en strimmel papir med navn og nogle af de stempler jeg havde brugt på invitationerne (jeg synes godt man kan tillade sig at lave den slags manipulation, når man har købt de originale stempler). Lysene var så placeret i de billige glaslysestager fra Ikea,
Stemplet 13 passer næsten helt perfekt til tændstikæskerne.. og det var så det.Drille PS til DOT og Jayne.. så så man lige, hvem der fandt ud af at det med rammer og signatur på billederne GG
6 kommentarer:

 1. WOW det ser rigtig godt ud : ) Fantastisk ide med de fyrfadslys, dem må jeg lige have i fingerne næste gang vi ses : )
  Virkelig gennemført arbejde : )
  God påske

  SvarSlet
 2. Tillykke til Bjarne.
  Flot og gennemført projekt, du har haft gang i.
  Hils.

  SvarSlet
 3. Forsinket til lykke med Bjarne. Fint ser det ud alt det du havde lavet. Og det med navn på fotos havde jeg overvejet på OSH siden - men hvis det er superbesværligt og noget man skal gøre stykvis på hvert foto, så tror jeg nok jeg må melde pas rent tidsmæssigt, med alle de billeder jeg skal vise hele tiden. =0)

  SvarSlet
 4. Det er bare så flot og gennemført det bordpynd, du fik lavet. Kanon med de små lys, det skal jeg huske.
  I må forsat ha' en rigtig dejlig påske
  Knus

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare fantastisk flot og super gennemført! Tillykke med manden!

  SvarSlet
 6. Hejsa

  Kom lige forbi. Sikke skønne emner og ting du berører på denne blog. Jeg kommer forbi igen:-)

  Solskinshilsen Tine - Tinitten

  SvarSlet