mandag den 11. juni 2012

Katolsk barnedåb

Det er sjovt nok de samme kolleager som kommer og bestiller kort. Søde Alexandre skulle til en katolsk barnedåb. Heldigvis nåede jeg at spørge om det var en kirkedåb, for jeg var ude i tanker om, at bruge et gammelt postkort med en kirke på.. Og hvad ved jeg så lige om katolske barnedåb? Absolut ingenting. Heldigvis har jeg en veninde, som har boet i Spanien og hun sagde "find du bare noget med Jomfru Maria og Jesus barnet, så er den hjemme". Det gjorde jeg så og dette blev resultatet.

Jeg fandt ikon-billedet på nettet, manipulerede billedet. Så tog jeg en embossingpen og kom platin-embossing på, så det fik lidt ikon-agtig tekstur.

Alexandra syntes, at det var flot. Hun menteogså, at jeg sætte mig ind i den katolske barnedåb, så jeg kan få den rigtige stok og fisk med næste gang. God med kollegaer, som forstår at holde en til ilden GG

7 kommentarer:

 1. Det var da lidt af en udfordring. Men super flot kort.
  Knus

  SvarSlet
 2. Kanonflot kort. Det ser godt ud med embossingen.
  Tak for sidst.

  SvarSlet
 3. Tak for sidst : ) og sikke en udfordring *G* godt du havde nogen at spørge tihi ser godt ud dit kort. Ja godt med kollegaer der puffer til en : )

  SvarSlet
 4. Det må jeg sige - det er virkelig flot:)

  SvarSlet
 5. skønt kort søde dig.
  Du har altid haft en dejlig evne til, at sætte dig ind i hvad dine venner, kollegaer, familie osv. har brug for. Dejligt dine nye kollegaer også har fundet ud af det.
  Knus

  SvarSlet
 6. Øj du har lavet et fedt kort. og så i Tema - hvad symbolisere fisken ? og Stangen ??

  Skønt at dine kollegaer har fået øjnene op for et af dine mange skønne talenter!

  GOD Weekend
  Stinne

  SvarSlet
 7. Thanks for the information... I really love your blog posts... specially those on Packers and movers in Chennai

  SvarSlet