torsdag den 27. december 2012

Julekort

I år har jeg simpelthen været og er stadig bagud med en masse. Arbejdet har krævet en del og i min sparsomme "fritid" er gået med at holde huset salgsklar.

Men jeg har da fået lavet nogle julekort og inden julen er for langt væk, kommer de 3 egenproducerede julekort jeg er gladest for.

Kristjørnen har først fået et lag gennemsigtig krakeleringsmaling, som er blevet farvelagt med stains. Fed teknik og skal helt sikkert bruges fremover!

Kortet nedenfor er også teknikker jeg har lært fra Tim Holtz's kursus 101.. Min største selv-jubel var over teksten "Merry Queersmas", fordi giveren af kortet, havde fortalt, at hendes bøsse-ven bare var så queer. Og ved I så hvad? Hun havde slet ikke lagt mærke til at jeg havde lavet den tekst GG
De sidste kort er faktisk ikke et af favoritkortene.. Jeg fik bare ikke taget billede af det. Men jeg er faktisk også glad for disse kort, fordi de er så enkle og gode for øjnene GG

Jeg når nok ikke at få lavet flere indlæg i år, så jeg ønkser for alle, at I kommer godt ind i det nye år og at 2013 bliver et helt fantastisk år!
2 kommentarer:

 1. Skønne julekort du har lavet og det jeg fik var bare så flot : ) håber også du fik mit : )
  Rigtig god nytår Nicolette glæder mig til at vi snart ses igen
  Knus

  SvarSlet
 2. Enig...det er nogle dejlige julekort du har fået lavet, superfede teknikker og meget sjov med teksten ;)
  Du må også have et rigtig Godt Nytår.
  Knus

  SvarSlet