lørdag den 25. april 2009

Påske-projektet

I påskeferien scrappede jeg et album på 20 sider.. en gave til Frida over dagene, hvor hun blev student og også fejrede sin 18 års fødselsdag. Jeg fik først de sidste billeder til jul, slå det var rigtig dejligt at kunne blive færdig med projektet. Jeg har ikke lagt alle 20 l/o op, men dem jeg synes bedst om eller har haft nogle sjove udfordringer. Det første l/o er den første side i albumet. Generelt var alle billeder, der var taget indendørs ikke den bedste kvalitet. Her var udfordringen at billederne virkelig var dårlig oplyste og grynede. Derfor kunne billederne ikke blive større end det jeg valgte her. Pyh, det tog lang tid at vinkle den.
Jeg tror, at dette dobbelt-l/o er mit ynglings l/o i hele albumet. Tænk, at man kan finde papir, der matcher en studenterhue så fint.
Da jeg fik dette overlay med mursten troede jeg aldrig, at jeg ville få lejlighed til at bruge det. Så gik der lige et år og så kom lejligheden. Hm, tør man så smide noget væk eller give det videre igen?
Dette l/o (den ene side af et dobbelt) var et af de sidste jeg lavede. Jeg sad der i sommerhuset og synes ikke det var nok at arbejde med komplementærfarven til den der blå og jeg havde ikke så mere papir med. Så de orange blomster blev udsat for noget blåt glimmer.
Igen et eksempel på noget der er kommet frem af gemmerne. Et plex, der matcher perfekt. Indkøbt for 2 år siden, tror jeg.
Igen en løsning af det blå.
Her har jeg leget med "sort i sort" for at fange stemningen, hvor det var blevet mørkt udenfor og dunkelt i teltet. Billederne har jeg sat sammen i PSE inden jeg fik det fremkaldt.
Hilsen
Nikolette

2 kommentarer:

  1. Wauw, et flot album, du har lavet til Frida! Håber at hun værdsætter så flot en gave.

    SvarSlet
  2. WAUW, det er da bare super flot, det album, det bliver hun da bestemt helt vildt glad for :o)))

    SvarSlet