onsdag den 3. juni 2009

Bedst at vide, hvem man laver kort til!

Da jeg så papiret med sommerfuglene, var jeg ikke i tvivl om, at det skulle bruges til et kort til min svigerinde, Irene. Undervejs fik jeg den idé at skær sommerfuglene "løs" og bukke dem og klistre et stykke farvet karton under (egentlig tænkte jeg først at jeg ville bruge en skyggefarve til sommerfuglene, men det ville blive alt for gråt.. så det blev til orange for at det stemplede motiv). Selvom jeg har støttet sommerfuglene med afstandspuder, tror jeg ikke, at sådan et kort egener sig til at blive postet.
Dette kort er et "no name card", som jeg kalder det, når jeg laver "kort til kassen". Jeg synes det er svært at lave kort, når jeg ikke ved, hvem som skal have kortet. Er det mon kun mig, der har det sådan?

5 kommentarer:

 1. super lækre kort du har lavet, lækker lag på lag kort i dejlige farver men kortet med sommerfuglene er også rigtig sødt

  SvarSlet
 2. Dejlige kort - sød detalje med sommerfuglene.
  Jeg har det fuldstændig lige som dig. Jeg laver KUN kort, når der er en anledning, og jeg derved ved hvem der skal have kortet. Jeg synes nemlig også at det er svært at lave et "no name" kort, bliver overhovedet ikke inspireret.

  SvarSlet
 3. Rigtig fine kort. Jeg laver faktisk flest kort uden modtager - men det er nu meget sjovt at lave et til en bestemt en gang i mellem!

  SvarSlet
 4. Wauw, et par flot kort. Godt fundet på med sommerfuglene.

  Tak for sidste.

  Du har virkelig fået mit stakkets hoved på overarbejde. Skal jeg have en Silhouette eller ej. Hmm, jeg tænker videre.

  Forsæt go weekend. Vi ses onsdag.

  SvarSlet
 5. FINE kort og hej så lige dit ansigt i min blogs følgetrup. HYGGELIGT. Nej søde ven - du er bestemt ikke alene - jeg KAN slet ikke lave kort til en kasse - jeg ELSKER de personlige kort og finder det derfor utroligt svært at lave kort til folk jeg ikke ved noget om. Julekort kan jeg lige svinge mig op til at seriefremstille lidt af - ellers er det konstant "just in time" leverancer og det er jo lidt stressende men sjovt. Vild med dine sommerfugle og nej det skal nok ikke i PostDK hænder.

  SvarSlet