fredag den 31. juli 2009

Slotsalbum

Mit "slotsalbum" har været undervejs længe.. taget i betragtning at begivenheden (at Bjarne og jeg der blev 90 tilsammen) foregik helt tilbage til d. 30. August 2008 :-O Projektet af blevet afbrudt af andre projekter flere gange, så når jeg har slæbt projektet med til CROPS har jeg fornemmet mine medscrapperes tvivl om jeg mon nogensinde ville få det færdigt. Så jeg satte mig den deadline, at jeg ville være færdig før Scran’n’Dream.. og det nåede jeg. Nu har jeg også fået fotograferet projektet, så du kan se det.Slottet på forsiden er skåret ud på Silhouetten, så det ydre format er ca. 28x30 cm. Siderne indeni albummet skåret ud i former, der er taget eller tilpasset udskæringerne fra slottet.Da der er 34 sider i det hele (der er smuttet mindst en side ud i ”fotografering til blog processen), blev det udført efter ”fabriks-metoden”. Det er ikke så sjovt, som når man tager en side af gangen, men virker bedst for mig, når jeg vil lavet et mere sammenhængende projekt. Billederne er desværre ikke smalle nok til at de kan stå pænt to&to i række - håber du kan leve med det :-$
God weekend til dig!
Nikolette

8 kommentarer:

 1. Jeg synes at det er blevet et sejt album, Nikolette. Virkeligt gennemført!

  SvarSlet
 2. Hej Nikolette.
  Det er blevet super flot dit album, og det er jo også sådan, at gode ting er værd at vente på og det gælder da helt klart her. Sikke mange flotte detaljer. Jeg er helt vild med det.

  SvarSlet
 3. Wow hvor er det album bare blevet kanon lækkert Nikolette. Sikke mange skønne sider du har fået lavet.Jeg kan godt lide formen på albumet.Vild med detaljerne.
  Du må forsat ha' en rigtig dejlig weekende.

  SvarSlet
 4. Hold op, hvor er det et lækkert album. Virkelig flot. Mange gode detaljer. Er især vild med lommen, hvor man kan se tipskuponen stikke op.

  SvarSlet
 5. WAUUU, hvor er det bare flot Nikolette.
  Det er et stort men meget flot stykke arbejde du har fået fra hånden, den vil jeg gerne se "live"... måske til SAM??
  Det er bare så skønt når sådan et stykke arbejde er færdigt, man bliver så glad hver gang man kigger i det færdige resultat:-)

  Scrappe knuzz Linda

  SvarSlet
 6. Det album er bare SÅ flot og jeg er vild med det... Har jo rørt ved det IRL og der er bare kanon mange fede detaljer og det er bare gennemført... :o)
  Scrapknuzz Tanja

  SvarSlet
 7. Ja, jeg har jo "følt" på albummet, det er rigtig flot, specielt der hvor jeg kan skimte mig selv på billederne - driller. Det er et rigtig flot album og et stort arbejde du har lavet. Flotte detaljer og fin kreation Kh Monica

  SvarSlet
 8. WOW, WOW, WOW, det er da bare så lækert og gennemført, det album. Sikke mange lækre detaljer, det kunne jeg godt tænke mig at se IRL ;o)))

  SvarSlet