mandag den 29. marts 2010

At designe lykke og gøre lykke med design

Min mors hundetræner gennem flere år og hendes mand havde guldbryllup. De har begge beagleopdræt og hundetræning som passion.. så hvordan får man så lige designet kortet til det?


Nu findes der ikke nogen standard beagle på QK side, så jeg måtte tegne en op selv. Så jeg tog ud på nettet for at finde nogle gode billeder af beagle. De flotteste billeder var alle af hanner og jeg brokkede mig til min mor over, at der jo er en tap på alle billederne.. og mit i mit brok fik jeg så idéen at kopiere tegningen, fjerne tappen, gøre den mindre og dreje figuren lidt og vupti, så fik jeg også en hunhund :-D Så skulle det med farverne på plads.. hale tippen er altid hvid, sagde min mor (det havde jeg ikke lige tænkt på) og hvad gør man så? Man finder inspiration, hvor man ikke lige havde regnet med at få den. Jeg har jo på kursus hos ScrapFactory i mandags og der viste Lise, hvordan hun embossede designs, hun har skåret ud på sin Silhouette. Yes! Hundene skulle selvfølgelig forgyldes.. et hjerte med tekst også skrevet og skåret på Silhouetten og så lidt pynt. Og så ser det bare så enkelt ud og kun jeg ved, hvor mange timer der lige lå i de der hunde! Så nu får min mor spandevis af beagle-kort i hendes bestillingsopgaver fremover, har jeg besluttet.

Og så lige et lille hundehus til bagsiden.
Til sidst så lige en lille afslutning om, hvor nemt det også kan være at gøre lykke. En købt skabelon: Labrador. Brun vinyl. Tilpas til to størrelser. Skær. Og så har man lige flere udskæringer til bilens bagrude og som markat til mobiltelefonen. Dem tager man så lige med til træning i retriever klubben og deler ud til 3 af Prize’s brødre (de er jo også brune). Så var der lige en i bilrude størrelse til overs og den var hundetræneren helt vild efter at få fingrene i, selvom hun har en sort labrador GG
Nu glæder jeg mig til næste weekend, hvor jeg meget gerne skulle få tid til at lege med Silhouette produkterne rhinstene og glas ætsning.

4 kommentarer:

 1. Sikke et arbejde, men resultatet er bestemt arbejdet værd.
  Og som labradorejer kan jeg kun sige "wauw" til vinyl-projektet - det er jo lige i øjet. ;o)

  SvarSlet
 2. Hvor er dine hunde fine! Det er utroligt hvad du kan lave med den Silhouette, hva? ; )
  God påske.

  SvarSlet
 3. Sikke et arbejde du har haft med de små hunde men resultatet er utrolig flot. Skønt kort du har lavet.
  Ej en sød ide at med en lille vinyl-Price på kameratet og bilruden.;O)
  Rhinstene og æstning??? Det glæder jeg mig til at høre mere om.:)
  Tror jeg tager dig på ordet og lader det hele ligge til imorgen...;O)
  Du må ha' en rigtig dejlig påske
  Knus

  SvarSlet
 4. Sikker et sødt kort. Arbejdet med hundene var det bestemt det hele vær, de er bare søde.
  Du gav mig lige en ide til en fødselsdagsgave, nu må jeg lide se om den kommer ud i livet også. ;O)

  Rigtig god påske
  knus

  SvarSlet