fredag den 19. marts 2010

I Silhouette stemning

En masse snak om Silhouette og kurser og hvad bliver det til? Ja, der er tæt på ”nada” på min side med Silhouette ting. Det må der da rådes bod på!
Til begynderkurset fandt jeg lige på, at der skulle være et lille hæfte, hvor der var tegnet med pen (titel og navn) og hvor for og bagside var skåret ud. Papiret er BasicGrey som jeg er glad for at "skære i".

Det er snart Bjarne og min bryllupsdag.. således inspiratioen til tekst og måtte til disse to kort (tekst ens med to måtter lavet på to forskellige måder).
 
Sidste billede er af 3D-ting.. en lille æske med perledekoration. Det kommer ikke til at hitte hos mig efter den anvendte recept: skær skabelon ud med silhouette, kom lim i "hullerne" (med lidt mere end 50 halvperler når limen at tørre, inden man er færdig).. kom perler på. Jeg må vist hellere invistere i et rihnsten-sæt, hvis det skal gøres lidt mere efter mit temperement GG Næ, så er æggene meget mere mig.. bare skær og lim 4 steder og vupti.
Og nu er jeg så i gang med at tegne beagler til udskæring, som en del af et kort til et guldbudepar.. jeg er spændt på at se, hvad det ender med :-O ..og så vil jeg jo også gerne lige nå at lave noget forårs/påske udsmykning til mine køkkenvinduer. Så i med ørepropperne og gang i Silhouetten ;-)

4 kommentarer:

 1. Hej søde.

  Jeg vil da på begynder kursus igen for at lave de fede hæfter...Hi.
  Hvor er de vildt flotte de æg. WAUW.
  Jeg glæder mig så meget til opfølgningskurset.
  Knus

  SvarSlet
 2. ej SNYYYYYYYD vi fik sq da ingen fin bog på vores kursus ha ha ha ...... så må vi jo glæde os til det næste!!! -ser fedt ud med matterne!

  SvarSlet
 3. Tillykke med bryllupsdagen snart ; )
  De æg er da for lækre!

  SvarSlet
 4. Ih har I snart bryllupsdag. Tillykke når dagen kommer :)
  Nogle flotte bryllupskort du har lavet. Rigtig romantiske.:)
  De æg er bare så smukke. Nu må jeg se at få sparet sammen til en silhouette. :)

  SvarSlet